Op zondag 27 januari 2013, de laatste bezoekdag, heeft een recordaantal van 202 gasten de woning bezocht. Dit in combinatie met de 271 bezoekers op zaterdag 26 januari brengt het geheel voor dit weekend op 473 bezoekers; duizelingwekkend. Zaterdag stond de woning op het programma van ‘Turnhout by Night’, georganiseerd door Toerisme Turnhout. Hierbij enkele foto’s genomen door André Gielis die in de buurt woont – ze geven in ieder geval de sfeer weer. Sinds 1 september hebben 3.505 mensen de woning bezocht. Het is duidelijk dat de woning blijft inspireren en ontroeren. Na afspraak kunnen groepen het huis nog steeds bezoeken, hoewel een groot gedeelte van de kunstwerken stilaan zal terugkeren naar de respectievelijke eigenaars. Het Team, en ook in naam van Jozef Schellekens zaliger, maakt van deze gelegenheid gebruik om iedereen te danken voor zoveel enthousiasme. En om te eindigen met: ‘We will meet again!’