Vanaf deze maand starten het team ‘Jozef Schellekens’ en ‘Ar-Tur architectuurcentrum‘ een gezamenlijke campagne om de start van de tentoonstelling over ‘Architectuur in de golden sixties – de Turnhoutse school’ aan te kondigen. Deze zal vanaf 24 november 2012 van start gaan in het cultuurhuis de Warande. We zullen duo-paketten aanbieden voor scholen, academies, universiteiten en architectuurverenigingen. Op deze manier kunnen groepen de 2 tentoonstellingen tegelijk bezoeken. Het bundelen van de krachten tussen beide architectuurprojecten maakt dat het voor architectuurliefhebbers in ieder geval de moeite loont om naar Turnhout te komen. Ondertussen kan u hier het artikel over ‘de Turnhoutse school’ bekijken zoals deze maand werd gepubliceerd in het magazine DECOR. Dit alles uiteraard, niet zonder enige trots, als onderdeel van Turnhout 2012 – cultuurstad van Vlaanderen.